Hae
Aurinko-tilalla

Kuukauden kulut: Maaliskuun hevosmenot

Taas kuukausi on vaihtumassa ja on aika summata yhteen kuluneen kuukauden hevosmenot. Tässä kuussa rahaa meni vähän maltillisemmin, kuin edellisessä. Jos edellisten kuukausien kulut kiinnostaa niin;

Tammikuun kulut löytyy täältä

Ja täältä puolestaan helmikuun kulut

Sitten päästäänkin tähän kuuhun. Ihan perus menot, eikä paljon muuta. Paitsi Back on Track -kypärä, josta mainitsin aiemmin. Kypärä oli alessa ja tilasin sellaisen sitten XXL:stä. Satuin tilaamaan vielä väärän koonkin, mutta kypärän vaihto tapahtui helposti liikkeessä. Hyvää palvelua kyllä, vaikken ole muuten XXL:ssä kauheastio asioinutkaan. Sovitin liikkeessä vielä varmuudeksi kypäriä eri koossa, ja se oli hyvä, koska loppujen lopuksi olisin varmaan ottanut vuorostaan liian pienen kypärän, jos en olisi kokeillut ensin. Minulla on ollut niin huonot kypärät tässä vuosien varrella, että nyt päätin ostaa hieman paremman. Meinasin ensin ostaa tästä vähän kalliimman mallin Lynxin, mutta päädyin tähän edullisempaan, koska tämä ajaa asiansa meikäläisen käytössä varmasti ihan hyvin. Sitten ne tämän kuukauden kulut.

Tallivuokra 250e

Kypärä 120e

Greenline 23e

Magnesium 7e

Porkkanat, elektrolyyttiainekset ym 15e

YHT. 415e

Sain myös myytyä joitakin hevostarvikkeita, joista tilille kilahti 45e. Kypäräkin tuli ostettua niillä rahoilla, joita sain edellisessä kuussa myydystä satulasta. Valitettavasti meidän uusi satula ei tunnu istuvan mitenkään Stinan selkään, joten näyttää siltä, että joudun sen myymään eteenpäin ja katselemaan uuden tilalle. Magnesiumia kokeilin lähinnä sen takia, että Stina on ollut vähän hermostunut ja melko reippaalla ja lennokkaalla tuulella. Se säpsyy vähän kaikkea Mallan aivastuksesta veden lorinaan. Magnesiumista ei ole ollut kyllä mitenkään näkyvää apua, joten sen syöttöä tuskin jatkan.

Greenline on osoittautunut hyväksi rehuksi Stinalle ja hevonen näyttää saaneen vähän pyöreyttä runkoonsa, vaikka liikunta on ollut vielä vähäistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *