Hae
Aurinko-tilalla

Kesäkuun hevoskulut

Menee nämä kuukaudet niin äkkiä, ettei tahdo enää hevoskulujakaan ehtiä tässä päivitellä ajoissa! Nyt kesäkuun hevoskulut jo valmiina, kun kuukausi vauhti jälleen. Lomalla on oltu myös blogin suhteen ja sen kyllä huomaa.

Joka tapauksessa kesäkuussa tuli ostettua uusia varusteita, sekä rehuja vähän enemmän. Kengitystä ei kesäkuun puolella ollut, mutta taas sekin on pian ajankohtainen.

Kesäkuun kulut

Tallimaksu 250€
Antepsin 20€
Greenline 23€
Selected 18€
Muut rehut 10€
Hattu 98€
Horze 85€

Niin sanottuja ylimääräisiä menoja oli tuo Antepsin. Stinalla on ollut oireita vatsahaavasta jo siitä asti kun tuli ja päätin kokeilla antaa sillai Antepsinkuurin. Lääkkeet mielestäni auttoivat jo reilussa viikossa, joten kokeilu oli hyvä.

Rehuja ostin lisää, kun Stina ei suostunut pelkkää Greenlineä syömään. Selected meni taas normaalisti. Myöhemmin tajusin että ongelma olikin tinjami, jonka otin kokeiluun hengitysteitä varten. Selected on onneksi hyvä rehu juottoon ja muutenkin, joten annan sitä nyt myös hiukan rehujen seassa.

Hattu tarkoittaa linkin (linkit listassa ylempänä) Fenwick maskia, jonka tilasin meille sen jälkeen kun kokeilin ystävän vastaavaa ja se tuntui toimivan. Otin meille vielä korvahuppumallin, kun Stina on äänille niin herkkä. Tämä oli alennuksessa, joten siksi halvempi hinta listassani kuin mitä linkissä.

Horzelle meni vielä loppukuusta rahaa, kun tilasin ötökkäloimen, hupun ja muutaman muun pienen tarvikkeen meille. Pohdin pitkään jonkun kalliimman ja laadukkaamman loimen ja halvemman välillä ja päädyin nyt edullisempaan. En saanut selvyyttä mikä noista kalliimmista olisi malliltaan sopinut meille, joten päätin että otan mieluummin halvemman loimen. Nämä tuotteen eivät ole vielä saapuneet, joten en tiedä tuliko hutiostos vai ei.

 

Kesällä luulee aina pääsevänsä helpolla, mutta ei se ihan niin mee?

Edellisen kuun hevosmenot löytyy TÄÄLTÄ! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *