Hae
Aurinko-tilalla

Myöhässä ollaan; Elokuun hevosmenot

Ollaan

Nyt ollaan taas blogin äärellä ja toivon, että aika riittää jatkossa päivittelemään aktiivisemmin. Tämä blogitauko venyi todella pitkäksi ilman tarkoitusta. Syksy on ollut todella kiireinen ja sama meno näyttää jatkuvan. Olen kuitenkin pyrkinyt pitämään kirjaa hevoskuluista, sillä haluan postata nämä vuoden loppuun asti tänne, niin kuin oln ollut tarkoituskin.

 

Laitetaan nyt kuitenkin vähän myöhässä elokuun hevoskuluja. Tämä mennyt kuukausi olikin hieman erilainen hevoskulujen suhteen, sillä hevosen omistajuuteni katkesi kuun loppupuolella. Myin Stinan, joten lopuukuusta ei menoja tullut. Tosin en usko että niitä olisi paljoa tullutkaan kun rehuja oli riittävästi eikä mitään hankintojakaan ollut listalla.

 

Elokuussa kulut olivat joka tapauksessa tälläiset:

Tallivuokra 200e

Kengitys 50e

 

Todellisuudessa Stina taidettiin kengittää jo heinäkuun lopussa, mutta unohdin sen merkata sen kuun menoihin. Kengät löytyi valmiiksi omasta takaa, niin siksi kengityskin oli vähän edullisempi. Talli vaihtui ja tallivuokra kohosi vähäsen, mutta puitteetkin parani. Uudella tallilla on mm. kenttä.

Vaikka Stina myytiin, se sai jäädä samalle tallille asumaan ja mikään muu ei muuttunut kuin se, että se liikkuu nyt aktiivisemmin uuden omistajan kanssa? Nyt ollaan hevosen (tai ponin) omistajia jälleen, joten kulut jatkuvat blogin puolella normaalisti vuoden loppuun asti.

 

Edellisen kuun hevosmenot löytyy TÄÄLTÄ!

Meidät löytää myös Instasta

Sekä Facebookista

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *