Hae
Aurinko-tilalla

Eläinkuluja vuodelta 2022

Lupasin aiemmin alkaa postailemaan tänne blogin puolelle meidän muiden eläinten menoja tältä vuodelta. Viime vuonna laskeskeltiin hevoskuluja, joita löytyy TÄÄLTÄ!

Tammikuussa olikin menoja jonkun verran, joten laitetaan ne nyt tähän heti ylös. Postailen tänne niinä kuukausina, kun jotain menoja on ollut. Mitään pieniä ostoksia en jaksa ylös laittaa joka kuukaudelle erikseen, mutta kirjoittelen niitä omiin muistiinpanoihin ja laitan sitten useamman kuun menot yhteen postaukseen.

 

 

Tammikuu

MSM 25e

Lämpömatto 55e

Varavirtalähde x2 20e

Lihat 50e

Vitamiini 10e

Kynsisakset ja harja 15e

Öljy trimmeriin 5e

 

Mitä ja miksi?

MSM: ää ostin Mallalle nivelten hyvinvointiin, koska se alkaa (varsinkin näin talvisin) olemaan aamuisin jäykkä. Muutamien viikkojen jälkeen eron huomaa jo selvästi. Purkki hevospuolelta tottakai, koska siellä se on paljon edullisempi.

Lämpömaton (LINKKI) ostin jo aiemmin, mutta maksoin sen vasta nyt. Tilaan usein klarnan kautta niin, että maksan tuotteen vasta kun se on perillä ja toimivaksi todettu. Sähköllä lämpenevä lämpömatto on autoilla takakontissa lisäämässä matkustusmukavuutta ja kivempi pitää koiria mukana ja autossa kylmälläkin, kun tietää että niillä on kaikki hyvin. Matto toimii varavirtalähteellä.

Varavirtalähteet mattoon.

Lihat eläimille tilaan Kennel-Rehulta ja noudan pysäkiltä. Homma toimii loistavasti. Meillä eläimet syö raakaruokaa.

Vitamiinilisä raakaruokinnan tueksi.

Koirille uudet kynsisakset, sekä kunnon harja takkutukille. Vanhat sakset levisi käsiin.

Trimmeriä varten öljy.  Trimmasin Tiolta turkin pois ja trimmeri tuli koiran mukana, mutta öljy terille uupui. Terät täytyy öljytä säännöllisesti ajelun aikana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *