Hae
Aurinko-tilalla

Eläinmenot vuodelta 2022 osa 2

Meillä ei ole nyt ihmeellisyyksiin rahaa mennyt, joten eläinmenot -postausta on saanut odottaa. En viitsi joka kuukausi tulla mainitsemaan, että ruokaa on ostettu jollain tietyllä summalla.

Hevosiin onkin rahaa palanut taas ihan kiitettävästi ja lisää palaa ensiviikolla, kun molemmat kärrätään klinikalle. Peppi saa vain hammashuollon, mutta Stinaa täytyy tukia oireiden takia tarkemmin. Eläinlääkäri päätti oireiden perusteella että taivutetaan nyt jalat alkuun ja otetaan hiekkakuvat, katsotaan tulosten jälkeen sitten tilannetta eteenpäin. Nyt ei ollut kuitenkaan tarkoitus kertoa hevosista, vaan listata muiden eläinten kuluja.

Helmikuusta eteenpäin eläinmenot ovat olleet siis tälläiset:

Helmikuu lihatilaus 51€

Maaliskuu lihatilaus 25€

Huhtikuu lihatilaus 44€

Toukokuu lihatilaus 36€

Vitamiini 10€

 

Ja siinäpähän ne oikeastaan sitten olikin. Ihme ja kumma kyllä. On tässä silti vielä vuotta jäljellä reilut puolet, jotta ehtii vielä moneen kertaan jostain syystä käymään eläinlääkärissä. Punkki -ja matolääkkeet tarvii kohta hakea mutta nekään ei kovin kalliita onneksi ole. Rahaa ei oikeastaan ole siis mennyt mihinkään muuhuin kuin ruokintaan.

Muutoin kuuluu ihan hyvää kaikille. Hengissä ollaan ja kesäkin koittaa pian. Tionkin saa kohta taas trimmata kesäkuntoon, nyt ollaan vaan lyhennetty hiukan otsatukkaa. Karva kasvaa hurjaa vauhtia ja kesäksi saa vetää karvan pois kun kelit alkaa lämpenemään.

Eläinmenot

Tio trimmattuna kevättalvella.

 

Edellisen eläinkulut -postauksen löydät TÄÄLTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *