Hae
Aurinko-tilalla

Iltatallipuuhaa (video)

Kuvasin Danielan kanssa muutama viikko sitten vähän iltatallipuuhia teille youtuben puolelle. Olen myös hommannut uuden GoPro -kameran Media Modin kera, joten äänenlaatu parani heti. Loppukesältä jäi muutama video editoimatta harmillisesti, kun äänenlaatu oli niin huono vanhalla kameralla kuvatessa ja ulkoisen mikin kiinnitys olisi ollut kauheeta säätämistä.

 

Kuulumisia

Meille kuuluu pääasiassa hyvää, vaikka syksy ja pimeys on vaatinut veronsa ja väsymys varsinkin henkisesti on aika kovaa. Olen ollut nyt viimeisen viikon kovassa flunssassa ja joutunut jättämään koko kouluviikon väliin, joka myös stressaa. Onneksi nyt ei ole ollut mitään huipputärkeetä ja olen voinut palauttaa asiakaskuvia kotoakin käsin.

Tio on nyt muuttanut ystäväni luokse ja meille tuli myös jokunen aika sitten jo koiranpentu Luna. Luna tuli sukulaiselta vähän extemporee kun tarvitsi uuden kodin. Tion lähtöön se ei vaikuttanut mitenkään, mutta Tiolle tarjottiin kotia samaan aikaan. Hän käy meillä kyllä kylässä ja on kohta tulossa trimmattavaksikin ♥

Hepoista Stinalla on ollut vähän vatsavaivoja. Se saikin parin viikon kuurin vatsahaavalääkettä ja onkin ollut nyt paljon parempi käsitellä. Sillä oli loppuvaiheessa ja eläinlääkärin tarkistaessa todella selkeitä oireita. Se hyppi, kuopi, oli levoton, narskutti, pyöritteli silmiä. Joka yritti näykkäistä jos meni vasemmalle puolelle ja yritti koskettaa vatsaa. Nyt hän on hoitotilassa todella rauhallinen ja helposti käsiteltävä, eli oma itsensä. Stinalla oli myös lääkityksen loppumisen jälkeen pieniä ähkyn oireita viime viikolla, mutta selvittiin kävelytyksellä. Aluksi hän ei syönyt ja juonut mitään, meni piehtaroimaan jne.. Syksy on tuonut raivostuttavan kuraisuuden ja nyt en uskalla päästä enää hevosia laitumelle, jossa ei ole sähköä, nimittäin Stina ja Peppi kävelivät eilen aamulla vastaan keskellä tietä, kun olin menossa viemään heiniä. Saatiin onneksi hepat helposti kiinni ja omaan aitaukseensa.

Meille tuli myös parta-agama Jorma, joka on meidän perheessä asunut jo yli 10 vuotta. Jorma tuli meille viettämään eläkepäiviänsä 🙂  Jos haluat nähdä näitä kuulumisia reaaliajassa, kannattaa mennä seurailemaan meitä:

Insta (aktiivisin)

Facebook (tänne tulee kaikki instasta myös)

Youtube (pyrin aktivoitumaan videoiden parissa)

Oispa kesä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *