Hae
Aurinko-tilalla

Syksyn touhuja videolla

 

Heippa taas. Palailen tänne näköjään enää lähinnä jakamaan uusimpia videoita, joita aika ajoin saan muokkailtua nettiin jaettavaksi. Olen nyt yrittänyt panostaa hieman enemmän videoiden tekemiseen, koska se tuntuu nyt itselle mielenkiintoisimmalta. Vaikka blogi muuten hiljainen onkin, haluan jakaa videot myös tänne, jotta blogin kautta seuraavat näkevät myös meidän touhuja.

Alla olevan videon olen kuvannut Danielan kanssa jo loka-syyskuun aikana, mutta muokkaaminen on jäänyt roikkumaan. Tästä muutaman viikon päästä on kuvattu seuraavat materiaalit ja ne laitankin muokkaukseen nyt ja palaan sitten toisen videon kanssa myöhemmin. Nyt täällä onkin jo kovat lumikinokset ja hommat muuttuneet noista ajoista, joten oli muokatessakin ihan kiva palata ajassa hieman taakse päin, kun tässä arjen hektisyydessä helposti unohtaa vanhat jutut.

Sen enempää satuilematta jätän linkin videoon tähän alapuolelle. Jos tykkäät tämän tyylisestä sisällöstä, jätä ihmeessä kommenttia tänne tai youtuben puolelle, niin tiedän, että näitä joku katseleekin!♥

Ps. Edellinen video löytyy TÄÄLTÄ!

 

touhuja

Mallan talvipuuhia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *