Hae
Aurinko-tilalla

Blogini on ehdolla Somegaalassa! -Tutustu ehdokkaisiin

Wau! En tiedä edelleenkään, miten tämä on mahdollista, mutta totta se on! Blogini on yksi Somegaala 2021 ehdokkaista kategoriassa ”Vuoden hevosblogi“! Vaikka perinteiset blogit ovat saaneet väistyä viime aikoina instagramin ja muiden uusien alustojen tieltä, on näillä mielestäni vielä oma paikkansa ehdottomasti! Siksi itselleni on suuri kunnia päästä mukaan johonkin tällaiseen!

Syy, miksi lähdin mukaan, ei suinkaan ollut ajatus lisääntyvästä somenäkyvyydestä itselleni. Tottakai valehtelisin jos väittäisin, ettenkö haluaisi kasvattaa lukijakuntaani, eihän tätä jaksaisi yksinpuheluna tehdä. Tähän väliin on sanottava, että blogini lukijamäärät ovat kasvaneet joka postauksen myötä, kiitos!

Suurin syy oli tänäkin vuonna kampanjoitava #positiivisempihevosala. Kiusaaminen ei keskity vain hevosalaan, vaan valitettavasti ihan joka puolelle. Kiusaamista tapahtuu aivan käsittämättömistä syistä. Itse entisenä koulukiusattuna asia koskettaa todella läheltä ja haluankin olla tälläsessä mukana aivan ehdottomasti. Palaan kiusaamisaiheeseen laajemmin blogissani myöhemmin, koska se vaatii ihan oman postauksensa kokonaisuudessaan.

Luulen että hevosalalla ja harrastuksessa varsinkin pojat saavat kokea kiusaamista. Eihän ratsastus ole poikien harrastus ja täytyy vähintään olla homo, jos hevosten kanssa touhuaa. Nykyään myös hevospiireissä mennään enemmän tähän merkkivaate ja varuste -kulttuuriin. Itse olen saanut pitkiä katseita ja vähättelyä kertoessani omistavani lämminverisen ex-ravurin ja mennessäni talleille ihan merkittömillä tai halvemman hintaluokan vaatteilla. Ihan aikuistenkin keskuudessa tapahtuu myös tällästä arvostelua, joka on mielestäni erittäin säälittävää.

Minulle saa myös aina laittaa viestiä aiheeseen, kuin aiheeseen liittyen;

Instassa

Facebookissa Aurinkotilalla

Facebookissa Miranna Santala

tai vaikka täällä blogissa kommenteissa. Jos laitat kommenttia blogissa, muistathan mainita, saako kommentin julkaista, vai haluatko laittaa sen vain anonyyminä minulle 🙂

 

Ja sitten Somegaalaan! 

Somegaalan ehdokkaat näet alla olevasta linkistä. Ehdokkaina on upeita blogeja, sometilejä ja podcasteja tänäkin vuonna!

Somegaala ehdokkaat

Äänestämään omaa suosikkiasi pääset

TÄÄLTÄ

Kiitos kaikille äänestäjille jo nyt!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *