Hae
Aurinko-tilalla

Toukokuun kuukauden kulut, hieman myöhässä

Nyt on päässyt retuperälle tämä homma, kun toukokuun hevoskulutkin on unohtuneet tänne päivittää! Oon pitänyt pientä lomaa somesta ja päivitellyt instaa vaan silloin kun mieli tekee, joten tämä blogi on siinä myös jäänyt sivuun.

Tässä nyt kuitenkin toukokuun hevoskulut vähän myöhässä.

Tallivuokra 250€
Kengät 15€
Hoitotarvikkeita 15€
Biotiini 15€
Hampunsiemen 50€
Kengitys 60€
Munkinpippuri 13€
Tinjami 8€

Yht. 426€

Toukokuun

Hampunsiemeniä tuli ostettua iso säkki, joten sillä mennään kuukausikaupalla meidän käytöllä eteenpäin. Viime kuuhun tuli myös kengitys, joka oli hinnaltaan positiivinen yllätys. Ammattilainen tuli siis lyömään uudet kengät ja paikkasi Stinan lohjenneet kaviot. Toki kengät ostin erikseen vielä tuon päälle.

Hamppurouhe ja biotiini menevät siis kavioiden kunnon kohottamiseen. Timjami oli alessa ja se meni hengitysteiden ylläpitoon, mutta sen lisäämisen jälkeen Stina jätti rehut syömättä. Munkinpippuri menee kiimoja helpottamaan ja nyt jo viimeisimpään kiimaan se auttoi jo niin hyvin, ettei näkyvää kiimaa edes ole. Todellinen helpotus, kun nuo kevään ensimmäiset kiimat oli Stinalla niin voimakkaat ja pahat!

 

Hevoset eivät pääse tänä kesänä laitumelle, joten tallivuokra on sama. Laitumella pitäen on tietysti ollut kesät vähän edullisempaa aikaa, mutta näillä mennään nyt.

 

Viimeisimpiä heppa touhuja blogin kautta löytyy TÄÄLTÄ! 

Sekä aktiivisemmat päivitykset löytyy meidät instasta @aurinkotilalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *