Hae
Aurinko-tilalla

Puuhailuja heppojen kanssa (video)

Uusi video youtubessa! Muutama, joka ei meitä instassa seuraa, saattaa hieraista silmiänsä. Kuka on tuo uusi kirjava hevonen, missä Stina on? Missä videolla oikein ollaan?

Aivan. Löydettiin kesän lopulla oma paikka ja ollaan nyt muutettu ja laitettu paikkoja kuntoon tässä loppukesän ja syksyn aikana. Postaustahdista voi ehkä päätellä, että aika hektisiä hetkiä eletään tällä hetkellä. Jos viime syksynä kerrostalossa asuessa ja opiskelut aloittaessa oli hektistä, on tämä nyt supersuperhektistä kun paikkoja koitetaan remontoida ja opiskella samaan aikaan, sekä hevoset on hoidettavana täysin itsellä samaan aikaan.

Kannattaakin siis ihmeessä mennä seurailemaan meitä instan puolelle (linkki) jos haluaa seurata päivittäistä aktiivisempaa menoa.

Multa on myös kyselty tilan esittelyä, sekä talon esittelyä videolla ja aionkin ne jossain vaiheessa toteuttaa. Lupaan tulla myös tänne blogin puolelle kertomaan lähipäivinä tarkemmin meidän alkuajoista täällä, muutosta ja uudesta hevosesta Timorista. Stinakin asustelee täällä meillä Pepin ja Timorin kanssa, vaikka ei nyt videolle päässytkään. Hän viettää leppoisampia päiviä eikä olla liikuteltu, sillä vatsavaivaa on selvästi taas liikkeellä näin syksyn myötä.

Alla video muutamista touhuiluista hevosten kanssa. Taattu gopro -kuvanlaatu ja Danielan selostus takaa katselunautinnon, enjoy!

JA koska upotus ei nyt näemmä toimi wordpressissä, laitetaan video linkkinä youtubeen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *