Hae
Aurinko-tilalla

Stinan kyydissä kärryillä -tervetuloa videolle

Päästiin Stinan kärryille viime viikolla ja homma sujui hienosti, kuten oletinkin. Toki menohaluja olisi ollut, mutta otettiin lyhyt kävelyreissu näin alkuun. Olen itse Ajanut paljon hevosia, eikä kaikki suinkaan ole niin mukavia ajettavia, kuin mitä Stina on. Oli siis todella ilo ajaa noin hyvän tuntuista hevosta. Vaikka videolla näyttää, että se kulkisi vähän vinossa, kuvakulma hämää, koska istuin kärryjen toisella puolella ja kaveri toisella. Ajan siis hieman sivusta.

Näin paljon kärryillä istuneen silmin hevonen oli kiva ja rauhallinen ajettava, mutta toki aika jännittynyt kärryje perään laitettaessa ja ajaessa. Jännitys varmasti kyllä loppuu, kun ajetaan enemän, mutta nyt otetaan Stinan kanssa taas pidempi jakso maastakäsittelyä, jotta luottamus kasvaisi.

 

 

Video jäi harmillisen lyhyeksi, koska koneelle ei pysty nyt tallentamaan pidempää pätkää. Nyt kyllä täytyy hankkia oikeasti kunnollinen kone, joka pystyy pyörittämään kuvanmuokkausohjelmaa ja johon saa tallennettua edes joitain tiedostoja vähän isommassa koossa. Ehdotuksia otetaan siis vastaan. Toistaiseksi Applen koneita on paljon kehuttu, ja kieltämättä sellainen olisi itsellekin mieleen.

 

Muista käydä seuraamassa MEITÄ myös:

Instassa

Facebookissa

Jos kiinnostaa mitä tästä kyydistä saa kuukaudessa pulittaa, menneen kuukauden hevoskulut löytyy TÄÄLTÄ!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *